نمایش نتایج جستجو برای
موضوع : علوم و صنایع غذایى
اعتبار علمی: علمی-ترویجی
زبان مقاله: فارسی
موارد یافت شده: 8
1 - بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف (چکیده)2 - مواد مرکب زیست تخریب پذیر و نقش آن ها دراصلاح خواص عملکردی فیلم های بسته بندی بر پایه پروتئین ها (چکیده)
3 - مروری بر اثر فرآیند های پرتودهی و ماکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی (چکیده)
4 - استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه های آجیلی (چکیده)
5 - روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده (چکیده)
6 - بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه (چکیده)
7 - استفاده از تکنیک های نوین در بسته بندی مرغ (چکیده)
8 - معرفی نرم افزار sugars برای استفاده فنی و اقتصادی در صنایع قند (چکیده)